FIRMAARRANGEMENT – VI BRINGER IDEER FRA KØBENHAVN TIL AARHUS

Er der udsigt til en fest, konference eller salgsmøde, og er du løbet tør for nytænkende ideer til dit firmaarrangement? Så er du kommet til det helt rette sted, for vi er et team af kreative ildsjæle, der brænder for idéudvikling, planlægning og afvikling af alle slags arrangementer. 

Udvalgte cases

eventbureau
eventbureau
eventbureau
eventbureau
eventbureau

FÅ IDEER TIL FIRMAARRANGEMENT HOS BRAMMERS

Hvis du gerne vil imponere dine kollegaer eller kunder med et arrangement, der sprænger deres forventninger fra tidligere arrangementer, kan du trygt søge hjælp hos Brammers Event Management.

Firmaarrangement
Firmaarrangement Brammers
Firmaarrangement hos Brammers

Vi er fyldt op med idéer og erfaringer, som vi hellere end gerne vil dele ud af. Vi skaber alt fra store, små, kreative til klassiske arrangementer og alt derimellem. Der er plads til alle, når vi arrangerer events, og intet er overladt til tilfældighederne. Så med andre ord kan du altså trygt lade os stå for dit næste firmaarrangement, som deltagerne sent vil glemme. 

Brammers firmaarrangement

Hvad end det er en fest, julefrokost eller et andet festligt arrangement, hvor der ikke skal spares på sjove indslag og aktiviteter, eller om det er en konference, hvor læringen er i højsædet, så klarer vi det. 

Har du selv ideer til firmaarrangement i København, Aarhus eller andre steder i landet, så tager vi selvfølgelig også højde for det, og tilpasser arrangementet, så det passer til lige netop dit firma og dem, der skal være med. 

Vi skaber den helt rette setting, om det er i Jylland, på Fyn eller Sjælland. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan klare. Læs om eventbureau Aalborg her eller om Firmajulefrokost her. 

ET EVENTBUREAU DER BRÆNDER FOR SIT FELT

Vores team er fyldt med kreative, entusiastiske og imødekommende folk, der alle brænder for deres felt. Hos os går vi ikke på kompromis med detaljerne, og vi er perfektionistiske, både når det kommer til at planlægge såvel som afvikle vores events. Find en masse inspiration på vores Instagram.

sommerfest eventbureau
eventbureau konference
eventbureau firmafest
eventbureau julefrokost

MINDEVÆRDIGE ARRANGEMENTER

Det, der driver os, som eventbureau, er at se vores kunders begejstring, når et arrangement bare spiller. Vi ved, at det kan være en udfordring at skabe de perfekte rammer, der gør, at alle føler sig tilpas, men der har vi knækket koden. 

Vi samarbejder nemlig med branchens dygtigste folk, der er med til at muliggøre vores kreative ideer til firmaarrangement, minutiøse planlægning og gnidningsfrie afvikling. 

Med langvarige relationer og samarbejder med leverandører og kunder kan vi skabe:

  • Tryghed
  • Stabilitet
  • Kvalitet for alle involverede

Vi gør os altid umage med at tænke ud af boksen, så vi hele tiden fornyer vores ideer til firmaarrangement, men samtidig får skabt en rød tråd i vores projekter. Hvis du tidligere har samarbejdet med os, skal du altså ikke være bekymret for, om vi laver det samme arrangement igen – medmindre det er ønsket. 

Læs også om festarrangørjulefrokostkonference Fyn eller eventbureau Odense her. 

SKAL VI HJÆLPE MED NÆSTE FIRMAARRANGEMENT?

Står et firmaarrangement snart for døren, så er det måske os, der skal hjælpe med at få stablet et godt og vellykket arrangement på benene, som I sent vil glemme.

Hos Brammers Event Management tager vi enhver ide seriøst, og har du fundet på nogle sjove ideer, som du gerne vil dele med os, så er du mere end velkommen til at kontakte os, for at høre mere om, om det kan lade sig gøre.

Vi overrasker også gerne med vores egne ideer, sjove indslag og hele pakker, hvis I helst vil være planlægningen foruden. Vi synes dog, at det er sjovest at have jer med på sidelinje, høre jeres ideer og inputs, så jeres firmaarrangement i København, Århus eller andet steds, bliver lige som I ønsker.

Tøv endelig ikke med at tage fat i os, selv hvis der er længe til jeres event, hvis der er ganske kort tid til, eller hvis du bare gerne vil være på forkant og have alle tilbud, planer og andet klargjort, inden du går i krig.

FIRMAARRANGEMENT I JYLLAND

Selvom vi har base i København, så er vi ikke begrænsede til kun at skabe unikke og mindeværdige arrangementer her. Vi tager gerne turen rundt i landet, hvad end det drejer sig om firmaarrangement i Aarhus eller andre steder i Jylland eller på Fyn. 

Tøv derfor ikke med at række ud til os, hvis dit firma ikke er placeret i København. Du er altid velkommen til at kontakte os på:

Har du spørgsmål, brug for sparring, eller vil du bare gerne i gang med at få planlagt dit kommende arrangement, så står vores krøllede hjerner klar. 

Læs også om konference Århus her. 

TEMAFEST ELLER FORMELT FIRMAARRANGEMENT

For os betyder det ikke noget, om I ønsker at afholde et lille firmaarrangement for ganske få mennesker, en kæmpe firmafest for hele virksomheden eller koncernen, om det skal være en sjov temafest med masser af farverige dekorationer eller en formel, black tie fest i København.

Vi har prøvet det hele, og vi griber om alle opgaver på bedste vis. Derfor vil jeres firmaarrangement også blive taget hånd om på bedste vis, hvad end det er for sjov, til stor fejring, et formelt arrangement eller noget derimellem.

Når vi hos Brammers sætter et projekt igang, vil vi følge det helt til dørs – koste hvad det vil. Vi tager derfor ansvar for det hele, og vi sørger også for, at det hele spiller. Dette gælder både firmaarrangementer i Jylland og på Sjælland. 

Brammers - Eventbureau København

BRAMMERS APS

Trelleborggade 15, st. th.
2150 Nordhavn

+45 22 23 11 37
info@brammers.dk

Hvem kan hjælpe med planlægning af et firmaarrangement? 

Til planlægning af et firmaarrangement hjælper vi, hos Brammers, gerne til, hvor der skulle være behov. Vi kan både stå for hele idegenereringsfasen, med input fra jer som kunde, til selve afviklingen af firmaarrangementet.

Hvad kan man lave til et firmaarrangement? 

Til et firmaarrangement er der er et hav af muligheder, man kan lave. Her hos Brammers er der højt til loftet og dermed ingen begrænsninger for, hvad vi sætter vores fingre i, for at planlægge fede firmaarrangementer for vores kunder. 

Kan et eventbureau hjælpe med at planlægge et godt firmaarrangement? 

Et eventbureau, som Brammers, kan i den grad hjælpe til med at planlægge et godt firmaarrangement. I, som kunder, har mulighed for at kaste alle jeres ideer op i luften, og vi vil forsøge at gribe dem, så vidt det er muligt. I er selvfølgelig også velkommen til at spørge os til råds om ideer. 

Hvorfor er det en god ide at få et eventbureau til at planlægge et firmaarrangement? 

Det kan være en god ide at benytte sig at et eventbureau til at planlægge større arrangementer, såsom et firmaarrangement. Der kan være mange forskellige arbejdsområder, der skal holdes styr på, og man kan hurtig miste overblikket. Derfor er det en god ide at gøre brug af en erfaren og kompetent eventplanlægger.