JULEFROKOST – SKAB DET PERFEKTE FIRMA EVENT OG AFTEN

Skal du arrangere et firma julefrokost event i København, eller andre steder i landet, for din arbejdsplads, står Brammers klar til at hjælpe med alt fra planlægningen til selve eksekveringen.

Eksperter i store events

Brammers er eksperter i at planlægge events, og du kan derfor trygt overlade det hårde arbejde til os. Vi ved præcis, hvad der skal til, for at skabe en mindeværdig aften. 

Vi stræber altid efter at skabe en rød tråd til vores arrangementer, så dine gæster kan føle sig godt tilpas, fra de kommer til de går hjem. Vi elsker at tænke ud af boksen og være kreative, så uanset om du vil holde en traditionel julefrokost, eller er ude i noget mere skørt, ser vi frem til at hjælpe dig.

Det er en god idé at være ude i god tid, hvis I er et større selskab, da især lokation og mad kan være en større mundfuld at få styr på. 

julefrokost

Valg af lokation

Valg af lokation for dit julefrokost arrangement er en stor og vigtig del af planlægningen. Bliver i 150 mennesker, skal der både være plads til at sidde ned og spise og drikke, men måske også til at feste og danse senere. 

Vi hjælper gerne til at med at finde det perfekt sted, der matcher jeres behov. Måske der skal være en scene eller en DJ? 

Du finder desuden god inspiration i flere af vores cases, såsom julefrokost event for DHL, konference for Man Energy Solutions, sommerfest event for Mærsk, jubilæumsevent for Holbøll og mange andre.

Firma julefrokost ud over det sædvanlige

Vi elsker at kunne overraske med vores koncepter, og uanset om I skal bruge hjælp til et stort firma julefrokost event eller søger at skabe et mindre og intimt rum til færre mennesker, så kan vi hjælpe med at skabe det ekstraordinære og usædvanlige arrangement.

Det væsentlige for os er, at det hele passer til netop jeres forventninger og forhåbninger til jeres julearrangement. Vi drives af, at gøre vores kunder glade, og det sker hvis alt lige fra den rette oppyntning og til den sidste servering i desserten er på plads.

Julefrokost lege

Skal I have en rigtig sjov aften, er det også en god idé at planlægge en række julefrokost lege, der kan være med til at løfte stemningen og styrke sammenholdet mellem kollegaer. 

Det gælder om at finde en god balance mellem snak og leg, så kollegaerne kan få snakket med hinanden, men også bryde lidt med hverdagen. Vi har god erfaring med at stable forskellige lege på benene, som inkluderer alle, og hvor alle kan have det sjovt. 

julefrokost

Julefrokost mad 

Omdrejningspunktet for sådan en aften er for mange maden, der både kan være en klassisk julefrokost menu, eller måske bestå af en julefrokost buffet. Vi har mange gode bud på, hvem der kan hjælpe til med dette, da vi samarbejder med nogen af de aller bedste leverandører i landet. 

Mangler du input til, hvem der skal stå for maden til dit arrangement? Vi hjælper gerne til med at få styr på det hele, uanset om det er klassisk julefrokost menu eller julefrokost buffet, du er på udkig efter. 

SKAL VI HJÆLPE DIG MED DIT FIRMA JULEFROKOST EVENT?

Skal vi hjælpe dig med at stable en spændende og hyggelig aften på benene? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller ved at udfylde vores kontaktformular

Vi elsker både det traditionelle og utraditionelle, så lad os høre, hvad du tænker. Sammen finder vi den bedste løsning, så dine gæster kan gå hjem med et smil på læben. 

Hvem er Brammers

Men hvem står egentlig bag de dragende events, eller som er festarrangør for dit kommende firma julefrokost event? Vores ambitiøse team hos Brammers er placeret i København, hvor vi hver dag sidder og dygtiggøre os i kreative, spændende, nytænkende og skarpe arrangementer.

Vi drages alle af vores kunders mindeværdige oplevelser, og vi holder af at være i konstant dialog med vores kunder og have fingeren på pulsen, hvad angår events af både større karakter og intime mindre arrangementer, kurser, konferencer eller events.

Har du den geniale idé til jeres firma julefrokost event eller lege hertil, så står vi klar til at hjælpe jer med at få jeres idéer til at leve. Vi gør dine tanker og forestillinger til virkelighed.

FAQ – Julefrokost

Hvilken type julefrokost kan arrangeres?

Hos Brammers kan vi hjælpe til med det hele, både den traditionelle og utraditionelle julefrokost. Vi står gerne for at planlægge det hele fra start til slut, men har du selv ønsker, tager vi også gerne udgangspunkt i disse. 

Hvorfor skal jeg vælge Brammers til min julefrokost?

Vi har mange års erfaring med planlægning og eksekvering af diverse arrangementer, og er derfor også helt skarpe på, hvad der fungerer og ikke gør. Vi har over årene skabt langvarige samarbejder og bruger kun de bedste leverandører. 

Hvad skal jeg selv gøre?

Du bestemmer selv, hvor involveret du vil være i planlægningen af din julefrokost 2023. Har du brug for, at vi tager styringen, er det ikke noget problem. Har du derimod selv mange gode idéer og ønsker, tager vi glædeligt imod disse. 

Hvornår skal jeg planlægge min julefrokost 2023?

Det er en god idé at være ude i god tid med planlægningen, især hvis I er et større arrangement. De bedste lokationer og julefrokost mad leverandører bliver hurtigt taget, så hellere kom i gang i god tid, så du har flere steder at vælge mellem. 

Brammers - Festarrangør København

BRAMMERS APS

Trelleborggade 15, st. th.
2150 Nordhavn

+45 22 23 11 37
info@brammers.dk