Firmajulefrokost – Få hjælp fra erfarent eventbureau

En firmajulefrokost kan kræve mange kræfter at planlægge og eksekvere. Hos Brammers tilbyder vi hjælp til hele processen, så I slipper for at bekymre jer om andet end at nyde aftenen.

eventbureau team

Udvalgte cases

eventbureau
eventbureau
eventbureau
eventbureau
eventbureau

Hjælp til planlægningen af firmajulefrokost

Når det handler om at planlægge og eksekvere en firmajulefrokost, er der mange ting, som der skal være styr på. Det kan også være svært at finde ud af, hvad man præcis ønsker, at der skal ske. 

Det kan være at I ønsker, at der skal være live musik eller har nogle specifikke ønsker til maden eller lokationen. Alt dette kan vi hjælpe jer med. Vi kan både hjælpe med planlægning, hvor vi kan komme med ideer til udførelsen, og så hjælper vi også gerne med at afvikle selve arrangementet.

eventbureau
eventbureau

En mindeværdig firmajulefrokost

Vores mål er at skabe rammerne for den perfekte firmajulefrokost, som kan fungere som et samlingspunkt for jeres virksomhed. Det er vigtigt for os, at arrangementet passer til jeres forventninger og ønsker, og derfor lægger vi meget vægt på at lytte til jer.

En julefrokost kan være den perfekte måde at samle medarbejdere og skabe minder, som er uden for arbejdet. Dette vil også bidrage til at ryste jer bedre sammen som virksomhed, som vil afspejles i jeres samarbejde.

eventbureau
bedste eventbureau

Et passioneret team af medarbejdere

Vores team består af passionerede medarbejdere, der hver især har deres kvaliteter. Vi ved præcis, hvad der skal til, for at jeres arrangement bliver en succes. Med sans for detaljer og kreative hoveder har vi arrangeret en masse begivenheder med alt fra konferencer til sommerfester.

Vi har afholdt store begivenheder for blandt andet DHL, Mærsk og mange andre virksomheder. Her kan du se et udvalg af vores cases.

Firmajulefrokost lokation

Det er ikke altid nemt at finde den helt rigtige lokation til en firmajulefrokost. Lokationen afhænger af de krav, som I har til arrangementet, samt hvor mange I er. Det er vigtigt at vælge et lokale, som har plads til alle jeres ansatte. 

Her skal I også overveje om I ønsker buffet eller portionsanretninger, og om I ønsker et langbord eller mindre runde borde. Der er derfor mange beslutninger, som skal tages, og her kan vi hjælpe med at gøre processen meget mere overskuelig.

eventbureau

Kontakt os

Har I brug for hjælp til en julefrokost, konference eller noget helt tredje, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan også læse mere om vores eventkoordinator her. 

Udfyld vores kontaktformular for at få et uforpligtende tilbud på jeres kommende arrangement. Det er også muligt at kontakte os telefonisk på +45 22 23 11 37 eller på info@brammers.dk

ET EVENTBUREAU DER BRÆNDER FOR SIT FELT

Vores team er fyldt med kreative, entusiastiske og imødekommende folk, der alle brænder for deres felt. Hos os går vi ikke på kompromis med detaljerne, og vi er perfektionistiske, både når det kommer til at planlægge såvel som afvikle vores events.

sommerfest eventbureau
eventbureau konference
eventbureau firmafest
eventbureau julefrokost

En inspirerende SAMARBEJDSPARTNER

Et samarbejde med Brammers til jeres kommende firmajulefrokost vil være at have en kreativ sparringspartner med på rejsen, da vores største ære er, at finde præcis det event I har behov for. Vi indgår samarbejder med virksomheder alle steder, i hele landet – store som små.

Vi har prøvet forskellige, temaer, stemninger, koncepter, farver og meget andet, og hos os er kreativiteten i top, og ingen udfordring er for stor for os.Vi kan både være dem, der kommer med ideerne, men vi står også klar til at udleve jeres drømmevent.