Konference fyn –

en oplevelse dine gæster sent vil glemme

Skal du afholde en konference på Fyn? Så hjælper vi gerne til med alt fra planlægning til afholdelse, alt efter hvad behovet er. Vi har mange års erfaring med at facilitere diverse arrangementer, og hjælper glædeligt til med både stort og småt. 

Konference fyn – hvordan?

En konference Fyn indebærer en hel del planlægning, både når det kommer til lokation, opsætning og forplejning. Hos Brammers står vi klar til at give en hjælpende hånd med, så din proces bliver lettere og mere overskuelig. 

Vi brænder for at skabe gode arrangementer, hvor de involverede går hjem med et smil på læben. Uanset hvilket type arrangement der er tale om, tror vi, at god og sirlig eksekvering er alfa og omega for at skabe en god oplevelse. 

Er du usikker på, hvordan din konference skal føres ud i livet, har vi mange idéer at trække på. Har du derimod selv et klart billede for, hvordan det skal se ud, tager vi også hellere end gerne udgangspunkt i denne. 

Det vigtigste for os er glade kunder, der går fra deres arrangement med en god og tilfreds følelse i kroppen. Vi stræber efter at skabe langvarige samarbejder, hvor alle involverede føler sig trygge i processen, og har lyst til at arbejde sammen en anden gang. 

konference Fyn

En konference fyn udover det sædvanlige

Hvilken konference skal du afholde? Vi tager den røde tråd meget alvorligt i vores projekter, så hverken du eller dine gæster er i tvivl om, hvad der er på dagsordenen.

Vi mener, at omgivelserne gerne skal afspejle indholdet, eller at der i hvert fald skal være tanke bag. På denne måde skaber man en konference på Fyn, der adskiller sig fra andre, og som vil blive husket.

Vi elsker at være kreative og tænke ud af boksen, og der er ingen grænser for, hvor langt vores fantasi rækker. Vi ønsker altid at skabe en unik oplevelse for alle involverede, og arbejder detaljeorienteret og systematisk for at skabe en uforglemmelig dag.

Vi har stor erfaring at trække på, og er derfor også helt skarpe omkring, hvad der virker og ikke gør. Der er en hårfin balance mellem at ramme plet og overgøre noget – men det skal du slet ikke bekymre dig om, for vi har helt styr på det.

Vi er aldrig bange for en udfordring!

Læs også om vores andre muligheder såsom julefrokost, sommerfest, eventfirma, konference København og festarrangør her.

 

Brammers - Eventbureau København

BRAMMERS APS

Trelleborggade 15, st. th.
2150 Nordhavn

+45 22 23 11 37
info@brammers.dk

FAQ

Hvem kan hjælpe med planlægning af et firmaarrangement? 

Til planlægning af et firmaarrangement hjælper vi, hos Brammers, gerne til, hvor der skulle være behov. Vi kan både stå for hele idegenereringsfasen, med input fra jer som kunde, til selve afviklingen af firmaarrangementet.

Hvad kan man lave til et firmaarrangement? 

Til et firmaarrangement er der er et hav af muligheder, man kan lave. Her hos Brammers er der højt til loftet og dermed ingen begrænsninger for, hvad vi sætter vores fingre i, for at planlægge fede firmaarrangementer for vores kunder. 

Kan et eventbureau hjælpe med at planlægge et godt firmaarrangement? 

Et eventbureau, som Brammers, kan i den grad hjælpe til med at planlægge et godt firmaarrangement. I, som kunder, har mulighed for at kaste alle jeres ideer op i luften, og vi vil forsøge at gribe dem, så vidt det er muligt. I er selvfølgelig også velkommen til at spørge os til råds om ideer. 

Hvorfor er det en god ide at få et eventbureau til at planlægge et firmaarrangement? 

Det kan være en god ide at benytte sig at et eventbureau til at planlægge større arrangementer, såsom et firmaarrangement. Der kan være mange forskellige arbejdsområder, der skal holdes styr på, og man kan hurtig miste overblikket. Derfor er det en god ide at gøre brug af en erfaren og kompetent eventplanlægger.