Vælg en side

Eventbureau

Leder du efter et landsdækkende eventbureau, der kan arrangere events i København, Århus eller andre steder i Danmark? Hos Brammers Event Management planlægger og afvikler vi events i hele landet, og brænder for at skabe mindeværdige oplevelser for virksomheder, deres medarbejder og kunder.

Se venues vi samarbejder med her

eventbureau

Udvalgte cases

eventbureau
eventbureau
eventbureau
eventbureau
eventbureau

Hvem er vi?

Vi er et eventbureau, der brænder for at skabe liv og smil. Vi gør derfor altid vores ypperste for at føre vores kunders visioner ud i livet, og vi er først tilfredse, når de er. For os er der intet, der er for stort eller for småt.

Vi tilbyder et utal af varierende og forskellige arrangementer, så uanset om du er på udkig efter hjælp til den næste konference, sommerfest eller noget helt tredje, hjælper vi med glæde til.

eventbureau
eventbureau

SJOVE OG MINDEVÆRDIGE EVENTS

Vores team står klar til at skabe mindeværdige events, som I sent vil glemme. Ingen idéer er for store, vilde eller for fjollede for os, så det er ikke forbudt at drømme stort. Vi står klar til at sparre med jer, vi elsker udfordringer, og vil med glæde føre jeres visioner ud i livet, med vores eventbureau i Århus, København og resten af Danmark.

eventbureau
bedste eventbureau

ET EVENTBUREAU I KØBENHAVN MED KREATIVE HJERNER

Vi gør en dyd ud af at gøre os umage for at skabe den røde tråd i vores projekter. Hos Brammers eventbureau i København går vi meget op i at skabe stærke og gerne langvarige relationer. Har du allerede brugt os én gang, skal du derfor ikke være nervøs for, at vi skaber den røde tråd i dine arrangementer.

STORE SOM SMÅ EVENTS

Men frygt ej, vi kan selvfølgelig også hjælpe med at arrangere konferencer af mere klassisk karakter, hvor rammerne nødvendigvis ikke behøver store kreative armbevægelser. Lad os gøre arbejdet, uanset event type, så du blot kan læne dig tilbage og nyde dine gæster og stemningen.

Sidder du med en idé, men hvor du har svært ved at føre den ud i livet? Vi hjælper hellere end gerne til, så du kan få dine event-drømme til at gå i opfyldelse.

eventbureau

BRUG FOR HJÆLP FRA A-Z?

Vores eventbureau i København er der ikke et arrangement, der er for stort eller småt. Vi hjælper gerne med at arrangere alt fra;

— Konference
— Sommerfester
— Julefrokoster
— L
anceringer

Der er ikke noget, der er for skørt, farverigt, stort, småt eller traditionelt!

Alt efter, hvilket arrangement der er tale om, og hvor meget hjælp du ønsker, står vi klar med vores assistance. Om det er hele vejen fra idé udvikling, til planlægning og afvikling, eller kun dele af dette, sørger vores team for topklasse service og tilpasse vores kompetencer alt efter størrelse og behov.

ET EVENTBUREAU DER BRÆNDER FOR SIT FELT

Vores team er fyldt med kreative, entusiastiske og imødekommende folk, der alle brænder for deres felt. Hos os går vi ikke på kompromis med detaljerne, og vi er perfektionistiske, både når det kommer til at planlægge såvel som afvikle vores events.

sommerfest eventbureau
eventbureau konference
eventbureau firmafest
eventbureau julefrokost

DIN KREATIVE SAMARBEJDSPARTNER

Når vi, hos Brammers eventbureau København, indgår i et samarbejde med en kunde, uanset størrelse og placering, vil vi altid tage udgangspunkt i de ideer og ønsker, som du har.

Måske har du nogle specifikke ønsker til tema, stemning, farver eller lignende, som skal tages forbehold for, og her kommer vi ind som de perfekte samarbejdspartnere. Vi kan både være dem, der kommer med ideerne, men vi kan også være dem, der snarere lytter til og baserer vores forslag på dine ønsker.

ET EVENTBUREAU FOR DE STORE OG DE SMÅ DRØMME

Hvad end det er den helt store skala, dit event ligger inden for, eller om det et mindre og mere intimt arrangement, kan du være sikker på, at vores eventbureau kan være jer behjælpelige med at finde en god løsning.

Med vores kreative hoveder, innovative tanker og dygtige hænder, vil vi hurtigt finde frem til en god løsning for jeres næste begivenhed.

Vi går ikke på kompromis, når vores eventbureau arrangerer fester og arrangementer. Tværtimod, vil vi gå rigtig langt for, at jeres begivenhed bliver helt, som I ønsker den, og måske også lidt ud over jeres forventninger.

Lad og høre mere om jeres drømme og ønsker. Brammers eventbureau i København kan gøre både de små og de store drømme til virkelighed.

HVAD FÅR DU MED BRAMMERS EVENTBUREAU I ÅRHUS ELLER KØBENHAVN?

Vi er villige til at gå langt for vores kunder og samarbejdspartnere. Dette betyder også, at vi ikke går på kompromis med hverken detaljer eller kvalitet, uanset om der er tale om et mindre eller større event

Dette gælder naturligvis både for følgende:

     — Salgsmøder
     — Konferencer
     — Messer
     — Sommerfester
     — Julefrokoster
     — Jubilæer
     — Lignende begivenheder

 

som fortjener en god fejring, en nøje udvalgt plan og stor præcision.

Som samarbejdspartnere, vil vi også diskutere de ideer, som bliver bragt til bordet. I sidste ende vil det være den idé, som I finder bedst, der vil blive eksekveret, og derfor vil I også hele tiden kunne følge med i og diktere retningen for jeres event.

Lad os samarbejde om jeres næste arrangement, så I kan få udført jeres drømme til næste firmafest, jubilæum eller andre begivenheder.

Brammers brænder for kreativitet

Hvad end det er den helt store skala, dit event ligger inden for, eller om det et mindre og mere intimt arrangement, kan du være sikker på, at vores eventbureau kan være jer behjælpelige med at finde en god løsning.

Med vores kreative hoveder, innovative tanker og dygtige hænder, vil vi hurtigt finde frem til en god løsning for jeres næste begivenhed.

Vi går ikke på kompromis, når vores eventbureau arrangerer fester og arrangementer. Tværtimod, vil vi gå rigtig langt for, at jeres begivenhed bliver helt, som I ønsker den, og måske også lidt ud over jeres forventninger.

Lad og høre mere om jeres drømme og ønsker. Brammers eventbureau i København kan gøre både de små og de store drømme til virkelighed.

Kreativitet er et af vores helt store nøgleord, og vores team brænder for altid at skabe en helt unik og særlig oplevelse for vores kunder, som taler ind i jeres behov og ønsker. Vi har mange års erfaring, og ved derfor også, hvad der virker og ikke gør. Vi elsker at tænke ud af boksen, og vi tager enhver udfordring med et smil.

Vi har mange forskellige leverandører, der alle er nøje udvalgt. Dette, da vi ønsker at skabe den bedste samlede oplevelse for vores kunder. Hos et eventbureau i København, Århus eller resten af landet, som os er intet overladt til tilfældighederne, og vi tager vores samarbejder seriøst.
Derfor gør vi også gerne brug af de samme leverandører igen og igen, hvis vi ved, at de leverer varen. Læs mere om Brammers her.

Eventbureau i hele danmark

Det er vigtigt for os, at I får en god oplevelse med vores eventbureau i Århus, Odense, København eller hvor I end er fra. Derfor går vi også rigtigt langt for at imødekomme jeres behov og ønsker.

Vi sørger for, at arrangementet kan ske gnidningsfrit, og hvor du kan slippe tøjlerne og være tilstede og nærværende – både før, under og efter dit arrangement.

Mangler du inspiration, kan du med fordel gå ind og kigge på nogle af de arrangementer, vi allerede har afholdt. Måske vi skal hjælpe dig med dit næste event?

Altid i udvikling

Du kan være sikker på, at vi fører vores idéer helt til dørs, og vi er først tilfredse, når den sidste gæst går hjem med et smil på læben og en god oplevelse i bagagen. Vi tager alle opgaver meget seriøst, og vi arbejder altid detaljeorienteret og systematisk, så I ikke behøver at bekymre jer om det mindste, men bare kan slappe af og have det sjovt.

Vi forsøger altid at forny os og blive bedre, så vi fortsat kan være skarpe i vores arbejde og stable fantastiske events på benene, hver eneste gang.

Brammers sætter de perfekte rammer

Sammen med vores kunder ønsker vi at skabe en historie, der sætter de perfekte rammer for deres events. Er det en julefrokost, vi skal hjælpe med, kan du forvente, at juleånden stråler fra alle hjørner. Vi fører dig sikkert gennem og skaber et sjovt og festligt lokale, hvor folk har lyst til at synge og danse.

Er der tale om en konference, står vores top professionelle team klar til at skabe en seriøs og indbydende atmosfære, der inviterer til læring, og hvor der er plads til alle.

UNDERSØG DINE MULIGHEDER

Lad vores eventbureau København tage et kig på jeres ønsker. Vi kan lave en eventplan for netop dit arrangement, hvad end det er en mindre eller større fest, en konference eller en helt tredje begivenhed. Vi er også fleksible med lokation. Derfor kan vi både hjælpe i København, såvel som i Århus og resten af landet.

Vi kan både stå for følgende:

     — Ideudvikling
     — Eksekvering
     — O
pstilling
     — N
edtagning

og alt andet, der hører til arrangementet, så I blot kan nyde gæsterne og den gode stemning.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver gerne et bud på, hvordan vi ser det eksekveret, men vi indretter også gerne vores eventplanlægning ud fra den plan eller de behov og ønsker, I måtte have.

Hvor finder du vores eventbureau?

Hos Brammers eventbureau i Århus, København mfl. dækker hele det danske ganske land, og vi er klar til at rykke ud, så du kan føle dig tryg og sikker gennem hele processen. Det geografiske skal nemlig ikke skille os ad. Vi rykker ud, hvor du er.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 22 23 11 37 eller mail info@brammers.dk hvis du skulle have spørgsmål til os eller ønsker sparring vedrørende et kommende event. Sammen finder vi den bedste løsning.

Læs også om firmaarrangement og konference København, eventfirma, sommerfest og konference Fyn her.

INGEN IDÉER ER FOR VILDE FOR OS

Vi står klar med sparring og idéer til dit kommende event, og det er kun vores kunder, der sætter grænserne. Vi har ekspertise i at afvikle mange forskellige typer af events, og vi gør en dyd ud af at være kreative og tænke ud af boksen.

Der er ikke en idé, der er for stor eller fjollet. Vi elsker udfordringer, og vil se frem til at føre dine visioner ud i livet.

Vi sørger for det hårde arbejde, og vi følger altid vores projekter helt til dørs. Du kan derfor se frem til et samarbejde, der starter i idéudviklingsfasen, videre til planlægningen og runder af med en gnidningsfri afvikling af dit event, så du kan læne dig tilbage og nyde festen. 

HVAD BRÆNDER VI FOR?

Vi brænder for at sætte et smil på vores kunders læber, og vi er først tilfredse, når sidste gæst er gået hjem med en god oplevelse i bagagen. 

Uanset hvilket arrangement der er tale om, gør vi vores bedste for at matche vores kunders identitet med indholdet. Vi er et eventbureau der gerne hjælper til i Århus såvel som København for at hjælpe med dit arrangement, og hvor vi tager hver enkelt opgave meget seriøst, og altid arbejder detaljeorienteret og systematisk. 

Vi ønsker altid at forbedre og forny os, så vi kan være skarpe og moderne i vores arbejde hver eneste gang. 

eventbureau

ET EVENTBUREAU DER KOMMER TIL ÅRHUS – HVAD FÅR DU?

Hos Brammers kan du få hjælp til planlægning og afviklingen af alle former for arrangementer, lige fra julefrokoster til salgsmøder og leverandørevents. Uanset hvad der er tale om, gør vi os umage med at skabe de perfekte rammer, så vores kunder får en oplevelse de sjældent glemmer.

Og vi kommer land og rige rundt i afviklingen af events – lige fra København til Århus.

Vi er et skarpt, kreativt og arbejdsomt team, der kender vores område ud og ind. Vi er derfor altid klar på at skabe nye mindeværdige oplevelser for vores kunder.  

Vi elsker fest og farver, men er heller ikke bange for seriøse rammer, der kræver fordybelse og eftertænksomhed. Tøv derfor ikke med at tage fat i os, så finder vi sammen den bedste løsning for dit kommende arrangement i Århus, eller hvor du ønsker.

eventbureau

VORES LEVERANDØRER

Leder du efter det helt rette eventbureau i Århus såvel som København og alt derimellem, står vi til din rådighed. Hos Brammers Event Management er intet overladt til tilfældighederne, og vores leverandører er derfor nøje udvalgt, så vi sikrer den størst mulige kvalitet for vores kunder. Mange af vores leverandører består af langvarige samarbejdspartnere, vi har skabt gennem gensidig tillid og forventning.

Som kunde hos os er du derfor sikret stabile og kvalitetssikrede leverandører, der gør deres ypperste for at imødekomme dine behov – lige meget hvor i Danmark dit arrangement skal afholdes. 

FÅ INDBLIK I TIDLIGERE CASES på vores sociale medier

Nu har vi fortalt jer vidt og bredt omkring vores event management, men har vi ikke fået jer overtalt til at vælge os som det rette eventfirma for jer endnu? Så hop ind på vores sociale medier, på henholdsvis vores Facebook og Instagram profiler. 

På vores sociale medier, har I mulighed for at danne jer et overblik over hvem vi er som eventbureau, vores ansatte, samt få en fornemmelse af tidligere udarbejdet cases, vi har lavet for forskellige kunder. Vi har både visualiseret det i billeder og videoer for at give et bedre indblik i hvilken stemning, vi forsøger at skabe med vores events. 

bedste eventbureau

SKAB JERES EGNE MINDER MED lidt inspiration

Er du interesseret i at skabe events for din arbejdsplads, som skal overraskes, men mangler den helt perfekte ide, så har du mulighed for at stjæle ideer på vores instagram, både via de opslag vi har postet, men også storys fra tidligere arrangementer. 

Vi ønsker at være jeres kommende eventbureau i Aarhus, og skabe events for jer i fremtiden. Som I kan se på vores sociale medier, er vi erfarne inden for både store, som små arrangementer. Vi lægger stor vægt på at skabe et personligt rum i de events vi arrangerer, samt opfylde kundens ønsker og drømme, så vidt det er muligt. 

Vi sørger for at give jer plads til fri leg, og samtidig tænke stort, og derefter skal vi nok være behjælpelig med at få ideerne ført ud i den virkelige verden.

Hvorfor vælge os som eventbureau København?

Vælger du at bruge os som event bureau, kan du se frem til at arbejde sammen med et team, der på alle måder brænder for deres fag. Hos Brammers elsker vi at udfolde os, være kreative og føre idéer ud i livet.

Vi stræber altid efter at skabe et mindeværdigt arrangement med udgangspunkt i dine visioner. Der er ikke nogle idéer, der er for skøre eller skæve. Du har derfor en eventplanlægger i ryggen, der ikke er bange for at sætte barren højt.

Du kan derfor også være sikker på, at vi gør vores ypperste for at skabe det arrangement, du går og drømmer om. Vi går ikke på kompromis med detaljer, og er først tilfredse, når alt går op i en højere enhed.

Timepris eventbureau København

Leder du efter en overkommelig timepris eventbureau, kan vi helt sikkert finde på en løsning, der passer alle parter. Vi ønsker altid at imødekomme vores kunder på bedst mulig vis, og snakker gerne de forskellige procedurer igennem med dig, så du kender prisen på forhånd.

Vi stræber efter at skabe længerevarende samarbejder, hvor samarbejdet er baseret på tryghed og tillid, og der ikke opstår nogle uventede overraskelser.

Da prisen afhænger af det enkelte arrangement, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en løsning sammen. Du kan stole på, at vi er en eventplanlægger, der har dig og dit bedste i fokus.

Copenhagen event og andre steder

Hos os får du ikke kun mulighed for at skabe det fedeste Copenhagen event, du får et eventfirma, der gerne rykker ud forskellige steder, og giver en hånd med.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt os for mere information ved at skrive, ringe eller udfylde vores kontaktformular.

Brammers - Eventbureau København

BRAMMERS APS

Trelleborggade 15, st. th.
2150 Nordhavn

+45 22 23 11 37
info@brammers.dk

FAQ

Hvorfor benytte et eventbureau?
Ved brug af et eventbureau er man sikker på et event af høj kvalitet, god planlægning og professionalisme. Derudover kan du også spare en masse tid ved at vælge et eventbureau, der er eksperter i at planlægge og afvikle arrangementer. 

Hvilke typer af events kan et eventbureau arrangere?
Et eventbureau kan hjælpe med planlægningen af alverdens arrangementer, store som små, festlige som fordybende, og sjove som lærerige. Vi kan planlægge temafester, julefrokoster, teambuilding dage og konferencer. Sammen med jer, skal vi nok stable et mindeværdigt arrangement på benene. 

Hvor lang tid i forvejen skal jeg kontakte eventbureauet?
Det er altid en god idé at være i god tid, hvis du skal bruge hjælp fra et eventbureau til planlægningen af dine arrangementer. Større arrangementer kræver længere tid til planlægning, og kræver ofte god tid. Men kontakt os gerne, og så kan vi kigger på jeres event sammen. 

Hvad er prisen for brug af eventbureau København?
Det er svært at sige præcis, hvad det koster at booke et eventbureau København, da det afhænger af eventets omfang og størrelse. Dog kan man som virksomhed sparer de interne ressourcer det ville tage at planlægge og afvikle selv.