EVENTBUREAU ODENSE – SKAB UFORGLEMMELIGE MINDER HVER GANG

Er du på udkig efter et eventbureau i Odense? Hos Brammers skaber vi arrangementer for enhver smag, og vi står klar med vores ekspertise i hele landet. Vi hjælper gerne med at sætte dit kommende arrangement lige i skabet.

Udvalgte cases

eventbureau
eventbureau
eventbureau
eventbureau
eventbureau

HVAD KAN BRAMMERS?

Hos os får du et eventbureau Odense, der på alle måder brænder for sit arbejde. Vores team elsker at skabe uforglemmelige oplevelser, så alle involverede går hjem med et smil på læben.

Vi har stor erfaring inden for planlægning og eksekvering af events, og trækker altid på disse kompetencer, så du og dine gæster kan få den bedste mulige dag. Vi tager os både af mindre og større opgaver, og er ikke bange for en udfordring.

Eventbureau Odense
Eventbureau i Odense
Eventbureau Odense brammers

Vi gør os altid umage med selv de mindste detaljer, og gør en dyd ud af at arbejde systematisk. Hos os er alt nøje udvalgt, fra alt fra leverandører m.m. Du kan derfor trygt overlade det hårde arbejde til os, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Det vigtigste for os er vores kunder ønsker, og vi gør vores ypperste for at imødekomme disse. Vores ønske er altid at skabe længerevarende relationer, og skabe trygge rammer i alle samarbejder.

Læs mere om Brammers her.

eventbureau

ET EVENTBUREAU ODENSE MED HØJT TIL LOFTET

Hos os er ingen idéer for skøre eller skæve. Vi er et eventbureau Odense med højt til loftet, og vi elsker at lægge vores hjerner i blød og være kreative.

Du kan derfor også få hjælp til alle typer af arrangementer, store som små. Vi har erfaring med et utal af varierende events, hvor fællesnævneren for disse er en rød tråd fra start til slut. Vi tror på, at et godt tema skaber de perfekte rammer for et event, som dine gæster sent vil glemme.

ET EVENTBUREAU DER BRÆNDER FOR SIT FELT

Vores team er fyldt med kreative, entusiastiske og imødekommende folk, der alle brænder for deres felt. Hos os går vi ikke på kompromis med detaljerne, og vi er perfektionistiske, både når det kommer til at planlægge såvel som afvikle vores events.

sommerfest eventbureau
eventbureau konference
eventbureau firmafest
eventbureau julefrokost

FÅ HJÆLP TIL DET HÅRDE ARBEJDE

At skabe et godt arrangement kræver mange timers planlægning, og det kan være svært at holde et køligt overblik. God planlægning og eksekvering skaber det bedste udgangspunkt for en særlig dag eller aften, så hvorfor ikke få hjælp til dette?

Tag fat i os, så vi kan hjælpe med at gøre dine drømme til virkelighed. Vores eventbureau Odense og resten af Danmark står klar til at hjælpe med arbejdet fra A-Z.

Læs mere om eventplanlægger, firmaarrangement, julefrokost eller Eventbureau Århus her.

Brammers - Eventbureau København

BRAMMERS APS

Trelleborggade 15, st. th.
2150 Nordhavn

+45 22 23 11 37
info@brammers.dk

FAQ

Hvad kan et eventbureau hjælpe med? 

Her hos Brammers kan vi, som eventbureau, mere eller mindre stå for lige nøjagtig det, du ønsker, der skal arrangeres til dit event. Om det gælder alt inden for idegenerering til afvikling af selve eventet, det er op til dig. 

Hvad koster et eventbureau Odense? 

Her hos Brammers, kan vi ikke give en eksakt pris på, hvad det vil koste at bruge os som eventbureau Odense. Dette skyldes at det afhænger af det enkelte event, der skal arrangeres. Skal vi stå for det hele, eller blot enkelte arbejdsopgaver? Få en pris i dag.

Kan et eventbureau hjælpe med at arrangere et firmaarrangement? 

Hos Brammers Event Management er der ikke nogen arrangementer, der er for store eller for små. Der er ikke nogen begrænsninger på, om det er til private eller firmaarrangementer. Brammers er dit eventbureau Odense til lige nøjagtig de arrangementer, du ønsker arrangeret.

Kan et eventbureau Odense stå for alle arbejdsopgaverne til mit kommende event? 

Dette er individuelt fra eventbureau til eventbureau. Men her hos Brammers tilbyder vi at stå for alle projekter fra start til slut, men hvis vores kunder har et ønske om selv at være en del af planlægningen, så tilbyder vi også den løsning.