FESTARRANGØR UDOVER DET SÆDVANLIGE – SKAL DU AFHOLDE EVENT?

Bliv klogere på Brammers, som festarrangør i København. Vi står klar til at hjælpe med at stable dit kommende arrangement på benene, uanset hvor du befinder dig i landet. 

Uanset hvilket arrangement du skal planlægge, vil vi gøre vores ypperste for at føre dine visioner ud i livet, og du kan se frem til et sjovt, livligt og indbydende event, hvis det er ønsket. 

Alt efter dit behov, kan vi hjælpe med det hele fra A-Z. Så mangler du inspiration til idéudvikling, eller det at arrangere et arrangement, kommer vi dig til undsætning. Vores team er knivskarpe i den kreative fase, og der er ikke en opgave, der er for speciel, stor eller lille.

Udvalgte cases

eventbureau
eventbureau
eventbureau
eventbureau
eventbureau

VI BYDER ALLE ARRANGEMENTER VELKOMMEN

 Vi har masser af erfaring at trække på, og sammen hjælper vi vores kunder med at vække deres visioner til live, og nå hele vejen i mål med den rette planlægning og gnidningsfrie afvikling, som festarrangør i København.

Når vi først har styr på de overordnede rammer, hjælper vi desuden glædeligt til med selve planlægningen og afviklingen af arrangementet. 

Festarrangør Brammers
Brammers festarrangør
Festarrangør

ET UDDRAG AF VORES EVENTTYPER

Julefrokost: Vi hjælper vores kunder med at skabe en hyggelig og sjov julefrokost, hvor der er plads til grin, sang og dans. Skal der være en scene, et dansegulv eller noget tredje – vi finder dine bedste muligheder. Som en festarrangør i København ved vi lige præcis, hvad der skal til for at skabe de perfekte rammer for en god fest.

Se vores julefrokost event for DHL her.

eventbureau
bedste eventbureau

Konference: Det er ikke kun sjov og ballade hos os, vi hjælper også gerne til, når der er konferencer eller møder på dagsordenen. Vi skaber en setting, hvor der er plads til fordybelse, læring, og hvor alle kan deltage på lige fod. 

Se vores konference event for Man Energy Solutions her.

Sommerfest: Drømmer vores kunder om en fest under åben himmel, ved vi lige præcis, hvad der skal til. Er det telt udenfor, aktiviteter for gæsterne eller begge dele, får vi det til at se smukt og indbydende ud. Forestil dig lyskæder, fællesspisning og højt humør – sammen skaber vi et arrangement, hvor gæsterne har lyst til at blive til den lyse morgen.

eventbureau

Lancering: Skal jeres virksomhed lancere et nyt produkt, et nyt koncept eller noget helt tredje, hvor der skal gøres noget ud af præsentationen? Så kan du med fordel lade vores festarrangører tage hånd om planlægningen af et godt arrangement. 

Jubilæum: Har virksomheden jubilæum, fødselsdag, eller måske er det én af de ansatte eller ejeren, der skal fejres for sin tjeneste? Vores festarrangør kan hjælpe med at arrangere et event, der får fejret jubilanten på bedste vis – hvad end det skal være et mere formelt arrangement, eller den helt store fest afsluttet med fyrværkeri og champagne.

Se vores jubilæumsevent for Holbøll her.

Leverandørevent: Skal leverandørerne sættes i fokus for en dag, kan du med fordel få vores festarrangør ud til planlægning og afvikling af et godt leverandør event. Her kan vi både sørge for relevante aktiviteter, gode faciliteter og opsætning af flotte dekorationer.

Se vores leverandørevent for Lemvigh-Müller her.

EN FESTARRANGØR DER BRÆNDER FOR SIT FELT

Vores team er fyldt med kreative, entusiastiske og imødekommende folk, der alle brænder for deres felt. Hos os går vi ikke på kompromis med detaljerne, og vi er perfektionistiske, både når det kommer til at planlægge såvel som afvikle vores events.

sommerfest eventbureau
eventbureau konference
eventbureau firmafest
eventbureau julefrokost

FESTARRANGØR MED ET STORT SMIL

Vores team består af smilende, kreative og ambitiøse mennesker, der har en stor passion indenfor deres område. Vi tager vores arbejde seriøst, og du kan derfor trygt overlade dit arrangement i vores hænder. 

Vi har sans for de små detaljer, der gør et event ekstra særligt. Med vores ekspertise er der lagt op til arrangementer udover det sædvanlige, hvor der er kælet for alle dele.

Se vores sommerfest event Mærsk her.

Læs om vores event for Danish Crown her.  

DEN DETALJEORIENTEREDE FESTARRANGØR

Vores festarrangører har stor erfaring med diverse typer events, som du med fordel kan lade dem om at arrangere. Som sagt, kan vi både stå for eventplanlægningen, hvor vi kommer med gode ideer til, hvordan vi kan afvikle netop jeres fest på en god og kreativ måde, men også agere som eksekutorer, når det kommer til selve festens afholdelse.

Vi går aldrig på kompromis med vores ideer og arrangementer, og derfor kan I også være sikre på, at vi har lagt stor energi i at komme helt i detaljen med alle aspekter af planlægningen og forberedelsen til jeres event i København.

Det er vigtigt for os, at jeres fest eller arrangement bliver lige netop, som I drømmer om det, og derfor er vi også villige til at gå langt for at nå i mål med vores plan og eksekvering.

Se gerne vores tidligere cases igennem, eller besøg vores sociale medier, Facebook og Instagram, hvor du kan finde inspiration til jeres event, eller se mere til vores festarrangørers daglige arbejde.

BLIV FESTARRANGØR

Du kan også vælge selv at stå for dit event og dermed selv blive festarrangør. Har du hjælp at trække på i dit netværk, eller er du selv super skarp på planlægning og eksekvering, er det helt sikkert muligt at skabe et fedt arrangement.

Det er vigtigt at have en klar vision fra start, så man hele tiden ved, hvad man arbejder mod. Alt efter type arrangement,  eksempelvis julefrokost event, er det herefter vigtigt at gøre sig tanker om lokation og mad/drikke.

Har man først styr på dette, er man langt i sin fest planlægning. De rigtig gode arrangementer har dog ofte endnu mere at byde på, og det er sans for detaljen, der gør at en fest opnår nye højder.

VI HJÆLPER GERNE

Vi vil altid rådgive dig til at få hjælp til at arrangere større arrangementer, da man som eventplanlægger nemt kan miste overblikket, og dermed ikke opnår det ønskede resultat.

Hos Brammers Event Management kan du regne med en festarrangør, der kender sit kram. Vi er knivskarpe på alle små detaljer, og ved præcis, hvad der skal til for at løfte et arrangement. 

Med en event arrangør i baghånden, har du altid hjælp og sparring at trække på. Med vores langvarige erfaring er vi helt med på, hvad der virker, og hvad der ikke gør.

TAG EN SNAK MED VORES FESTARRANGØRER

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en snak med vores festarrangører. Så kan vi stille helt skarpt på dine ønsker, så du kan få dit drømme arrangement stablet på benene. 

Vi er først tilfredse, når du også er! Lad os stå for din fest planlægning, så du kan læne dig tilbage, være nærværende og nyde processen. 

Vi står gerne for det hårde arbejde, og vi tager en udfordring med et smil.

HVEM ER VI?

Som eventbureau og festarrangør med placering i København, brænder vi for at skabe glæde og smil hele vejen rundt. Lige meget hvilken opgaver vi sætter os for, så gør vi altid vores ypperste for at føre vores kunders vision ud i livet, og vi er ikke tilfredse, før de er. 

Hos Brammers gør vi brug af mange forskellige leverandører, der alle er nøje udvalgt, da vi kun ønsker det bedste. Vores leverandører er med til at skabe den bedst samlede oplevelse for alle vores kunder, og med os som festarrangør, kan i være sikre på, at intet er overladt til tilfældighederne. 

Kreativitet er en af de helt store nøgleord hos os og i vores arbejde som festarrangør. Vi ønsker at skabe helt unikke og særlige oplevelser, der opfylder jeres behov, drømme og ønsker om et arrangement. Vores mange års erfaring i branchen taler for sig selv, og vi ved, hvad der virker, og ikke gør. 

LAD OS ARRANGERE SJOVE OG MINDEVÆRDIGE EVENTS

Med Brammers som festarrangør, er det ikke forbudt at drømme stort, og ingen idéer er for fjollede eller vilde. Vi elsker en god udfordring. Vi går til vores opgaver med en seriøsitet og  arbejder altid detaljeorienteret og systematisk, så i bare kan slappe af, have det sjovt og ikke behøver bekymre jer om det mindste. 

Vi er først helt tilfredse med vores arbejde, som festarrangør, når den sidste gæst er gået hjem med et smil på læben og en god oplevelse i bagagen. Kontakt os gerne med store som små drømme og ønsker, og lad os, som festarrangør, hjælpe med at gøre det til virkelighed. 

KONTAKT OS SOM FESTARRANGØR

Vi er en landsdækkende festarrangør, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at guide vores kunder gennem processen, og vi sørger altid for at stille det stærkeste hold til rådighed, for at afvikle netop dit arrangement.

Ring eller skriv til os på telefon +45 22 23 11 37 eller mail info@brammers.dk, så finder vi sammen ud af at skabe de perfekte rammer for dit kommende event.

Selvom vi har kontor i København, betyder det ikke, at vi, som festarrangører, ikke dækker resten af det ganske danske land. Vi er klar til at rykke ud de fleste steder i landet, så du også kan føle dig tryg og sikker gennem hele processen – det skal ikke være det geografiske, der skiller os ad. 

Vi er også et eventbureau Aalborg, så lad os være din eventplanlægger, til dit næste arrangement.   

Brammers - Eventbureau København

BRAMMERS APS

Trelleborggade 15, st. th.
2150 Nordhavn

+45 22 23 11 37
info@brammers.dk

Hvad gør en festarrangør?

En festarrangør kan både stå for hele eller mindre dele af events for både virksomheder og privatpersoner. Hos Brammers arbejder vores festarrangører udelukkende med planlægning af events, fester for firmaer og organisationer. Her kan vores festarrangør både stå for planlægningen, men også selve afviklingen af eventet.

Hvor finder man en festarrangør i København?

Der findes mange forskellige virksomheder i København, som kan tilbyde hjælp fra en festarrangør. Hos Brammers finder du nogle af de bedste, som både har masser af erfaring, er fyldt med gode ideer og som er suveræne til at afvikle, og arrangere både mindre og større begivenheder for virksomheder og organisationer.

Skal man bruge en arrangør til planlægning af fest?

Som udgangspunkt, kan du godt selv påtage dig opgaven med at arrangere din fest selv. Det gode ved at have en festarrangør på til at arrangere festen er, at de i forvejen har mange gode forbindelser at trække på, har stor erfaring med eksekvering af større arrangementer, og har øje for de små detaljer.

Kan Brammers festarrangører hjælpe mig?

Repræsenterer du en virksomhed eller organisation, som har en begivenhed, der skal arrangeres ude i fremtiden, kan du med fordel tage fat i vores festarrangør hos Brammers. Vi hjælper gerne med både idéudvikling, eventplanlægning, eksekvering af eventet og arrangering af mad og drikke til eventet.