Vælg en side

Sommerfest – Vi holder de bedste firmafester i landet

Få arrangeret en uforglemmelig firma sommerfest i København af de dygtigste folk i branchen. Hos Brammers Event Management brænder vi for at skabe nytænkende og mindeværdige fester i de bedste rammer, hvor alle kan føle sig godt tilpas.

Fra ideer til afvikling

Går du selv med nogle idéer eller drømme for festen, så vil vi hellere end gerne sparre med dig, så vi sammen kan skabe den perfekte firma sommerfest. Vil du hellere lade os om de kreative ideer, så kan du også trygt overlade planlægningen til os. 

Der er ingen grænser for, hvad vi kan finde på at stable på benene, for at skabe en sommerfest, der sent vil blive glemt. 

En ting du kan være sikker på, hvis du vælger os til at stå for din firma sommerfest i København, er, at du kan regne med os fra start til slut. Hvis du ønsker, at vi står for alt, lige fra den første idéudvikling til planlægning og afvikling af festen, så kan du læne dig trygt tilbage og nyde festen, imens vi bringer det hele til live. 

Vi samarbejder med de dygtigste folk i branchen, som gør det muligt for os at yde en service i verdensklasse. Det skaber tryghed og kvalitet for vores kunder, at vi har et hold af professionelle leverandører, der brænder ligeså meget som os for at kreere det perfekte set-up, som er med til at gøre festerne uforglemmelige.

eventbureau

Få inspiration fra en tidligere firma sommerfest

Har du brug for inspiration til at få et overblik over, hvad der kan lade sig gøre, så kan du tjekke nogle af de sommerfester, som vi tidligere har holdt for firmaer, ud, her på vores hjemmeside. 

Vi har eksempelvis arrangeret flere succesfulde sommerfester for firmaer som ONLY, Danish Crown og Mærsk, der alle har været meget forskellig karakter. Måske kunne du tænke dig at drage inspiration fra vores ONLY sommerfest, hvor vi lavede en ekstraordinær make over af en mark i Jylland.

Det lyder måske ikke så festligt, men det kan vi garantere dig for, at det var. Vi arrangerede marken med madboder, havespil, telte og koncerter fra nogle af landets mest populære artister, som blandt andet Andreas Odbjerg og Tobias Rahim. 

Vores Mærsk sommerfest, var et todelt arrangement, hvor første del af dagen var inspireret af OL. Her var sportsånd, sjove aktiviteter, samarbejde og kolde øl på programmet, og blev ledsaget af en hyggelig og festlig aften på Aarhus Havn med food trucks, rosébar og festligt musik fra en DJ.

Mulighederne er mange, og vi går aldrig på kompromis med detaljerne, da vi er yderst perfektionistiske med afviklingen af vores arrangementer. Vi stræber altid efter at tilfredsstille vores kunders ønsker, hvad end det er af den helt store kaliber eller i mere intime og afdæmpede settings.

Skab den perfekte firma sommerfest 

En firma sommerfest er noget ganske særligt, da det ofte markerer starten på lysere tider, godt humør og solskin. Det er måske længe siden arbejdspladsen har holdt et arrangement, og det er derfor noget, medarbejderne virkelig kan se frem til.

Vi hjælper dig gerne med at skabe en rød tråd, startende med sommerfest tema og sommerfest invitation til mad, pynt og meget mere. Vi har mange gode idéer og tidligere arrangementer at trække på, men står du selv med en klar vision for arrangementet, tager vi med glæde udgangspunkt i denne. 

Den perfekte firmafest er et arrangement, hvor der er kælet for detaljen, og hvor medarbejderne går hjem med et smil på læben. Det er er en dag eller aften, der vil blive snakket om på kontoret længe efter, og som giver en følelse af sammenhold.

Læs også om temafest, jubilæum eller underholding til firmafest her. 

Sommerfest pynt 

Intet skaber rammerne for dit arrangement som pynt til sommerfest. Lyskæder, balloner, blomster og meget mere er alt sammen med til at forvandle aftenen til noget eventyrligt. Kan du ovenikøbet skabe en form for wow-faktor, er du nået meget langt. 

Mangler du hjælp til borddækning sommerfest, har vi mange ideer og inspiration at dele ud af. Vi elsker at pynte og gør en dyd ud af at skabe den perfekte bordpynt, der gør sommerfest mad endnu mere indbydende.

Valgmulighederne er mange, når det kommer til at skabe en mindeværdig aften. Mangler du en fest planlægger, står Brammers til tjeneste. Vores team vil elske at hjælpe til med planlægning og eksekvering af din firmafest, så du kan få lige præcis det arrangement, du gør og drømmer om.

Se også eventbureau Odense eller konference fyn her. 

Kontakt os allerede i dag

Lyder vi som et eventbureau, der skal stå for din firma sommerfest i København, eller andre steder i landet, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 22 23 11 37 eller på mail info@brammers.dk. Vi glæder os til at udfolde vores kreative idéer og tilpasse dem til lige netop dit firma. 

Brammers - Eventbureau

BRAMMERS APS

Trelleborggade 15, st. th.
2150 Nordhavn

+45 22 23 11 37
info@brammers.dk

FAQ

Hvem kan hjælpe med planlægning af en sommerfest? 

Her hos Brammers brænder vi for at hjælpe privat, lige såvel som erhverv, med at få arrangeret en masse gode events, herunder selvfølgelig årets sommerfest. Vores ansatte er kreative ildsjæle, der brænder for alt fra idegenerering til afvikling af arrangementet. 

Hvad kan man lave til en sommerfest? 

Til en sommerfest er der et hav af muligheder, og her hos Brammers er der ikke nogle begrænsninger for, hvad vi vil hjælpe med at få stablet på benene. Vi gør en stor dyd ud af at vores kunder er tilfredse med de arrangementer, vi afholder, og vil derfor være glade for at høre jeres tanker til sommerfesten.

Kan jeg selv planlægge årets sommerfest? 

Det er selvfølgelig altid en mulighed, men hvis der skal afholdes en større sommerfest for et firma, vil vi hos Brammers til hver en tid gerne hjælpe til. Om det gælder alt fra ideudvikling til afvikling, eller blot enkelte arbejdsopgaver, så står vi klar med åbne arme. 

Hvorfor anbefales det at få hjælp til planlægning af ens sommerfest?

Det kan være en god ide at få hjælp til at planlægge en sommerfest, da der skal holdes et vist overblik over de forskellige parametre, der skal klares. Hos Brammer gør vores ansatte deres bedste for, at vores kunder får de bedste oplevelser, med os som eventarrangør.