Eventfirma København – Vi skaber perfekte rammer for dig

Leder du efter et eventfirma i København, der brænder for at skabe unikke oplevelser, er du kommet til det rette sted. Hos Brammers Event Management står vi altid klar til at give vores kunder en hjælpende hånd til deres arrangementer, og der er ikke en opgave, der er for stor, lille, festlig eller skør til vores team.

Skal du afholde en sommerfest, konference eller noget helt andet? Vi sørger for alt lige fra idéudvikling, planlægning og afvikling, så du er sikret et brag af et arrangement, hvor alting spiller.

Hvem er personerne bag?

Brammers er et unikt management bureau fyldt med kreative og ambitiøse ildsjæle. Vi er alle gode til hver vores, men fælles er, at vi har krøllede hjerner, og at vi elsker en god udfordring. Vi er først tilfredse, når vi ser vores arbejde bære frugt og mærker suset fra glade og forventningsfulde gæster.

Vi har opbygget langvarige relationer med mange af vores leverandører, da det er med til at sikre en kvalitet helt i top, og samtidig er det en garanti for tryghed og stabilitet for vores kunder.

Vores kunder kommer altid i første række, og vi gør vores ypperste for at møde deres drømme og visioner. Vi sætter enormt stor pris på et godt samarbejde, og mange af vores kunder er derfor også nogle, vi har haft fornøjelsen af at arbejde med igen og igen. 

Vi arbejder detaljeorienteret og seriøst, så vores kunder altid er sikret, at deres arrangementer bliver fulgt helt til dørs – så de kan læne sig tilbage og nyde dagen.

eventbureau

Hvad kan du forvente?

Vi er et eventfirma i København, der adskiller sig fra andre, da vi hjælper vores kunder med at planlægge deres drømmearrangement fra A-Z. Vi elsker at være kreative, og idéudvikling er derfor en af vores helt store spidskompetencer. 

Uanset om du selv har en klar vision for dit arrangement, eller har brug for inputs, har vi din ryg. Sammen får vi planlagt det fedeste arrangement, og herefter hjælper vi til med planlægning og afvikling, så alting forløber gnidningsfrit, så du kan slappe af og være til stede ved dit arrangement. 

Vi brænder for at skabe sjove og livlige arrangementer, hvor der er højt til loftet, og hvor gæsterne går hjem med en oplevelse udover det sædvanlige. 

Vi har mange års erfaring at trække på, og vi er derfor også godt klædt på, hvis vi skal hjælpe til med dit kommende arrangement. 

eventbureau

Hvilke arrangementer tilbyder vi?

Vi har på nuværende tidspunkt afviklet utallige arrangementer. Alt fra sommerfester, modeshows, julefrokoster, konferencer og salgsmøder. Se gerne vores cases for inspiration – måske det ligner noget for dig? 

Vi er gode til hele farvepaletten lige fra klassisk konference til kreative events, og vi kan garantere dig, at vi altid møder op med et stort smil, klar til at skabe de perfekte rammer for dit arrangement. 

Vi er et eventfirma i København med stor ekspertise indenfor en række forskellige events. Vi elsker at skabe den helt rette setting, lige fra en udendørs sommerfest med hyggelige aktiviteter, en konference med læring i højsædet eller når der skal indbydes til sang og dans til årets julefrokost.

Vi skaber arrangementer, hvor der er plads til alle. Vores kunders gæster er i sikre hænder hos os, og der er intet, der er overladt til tilfældighederne.

Se desuden inspiration fra vores event for ONLY

Eventfirma med øje for detaljen

Når vi planlægger et arrangement, både af mindre og større skala, vil vi altid have øje for detaljen. Vi går nemlig ikke på kompromis med noget, og derfor vil I også kunne forvente at få netop det, I har ønsket og forventer.

Vi vil, som eventfirma, gå rigtig langt for, at jeres arrangement bliver helt perfekt – hvad end dette skulle være en julefrokost, en sommerfest, en konference eller noget helt fjerde. Det er nemlig vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse med det arbejde, vi udfører – hver gang.

Vores kreative eventplanlæggere og kyndige medarbejdere vil have alle aspekter af ethvert event in mente, når planlægningen af jeres begivenhed går i gang. Med andre ord, vil I være helt sikre på, at der er taget højde for alting, når I får præsenteret netop den plan, vi har lavet til jer.

Lad os være jeres samarbejdspartner

Som eventfirma er vi vant til at påtage os mindre som større opgaver. Derfor er vi også klar til at påtage os jeres. Lad os høre om jeres behov og ønsker, og lad os finde frem til den bedste mulighed for jer, sammen.

Når vi indgår i et samarbejde med en kunde, vil vi altid sætte kundens behov allerøverst på dagsordenen, da det er vigtigt for os, at jeres event bliver helt, som I ønsker det. Derfor er det også vigtigt for os, at det er et samarbejde, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

Med vores store erfaring som eventfirma i København, har vi prøvet lidt af hvert. Derudover har vores kreative hoveder også masser af ideer liggende på bordet, som venter på at blive sat i værk, så selv hvis I ikke skulle have en ide eller en plan, så kan vi hurtigt få stablet et godt event på benene.

Et eventfirma for de små og store drømme

For Brammers eventfirma er intet event for stort eller for småt. Vores erfaringer viser, at der findes lige så mange forskellige events, som der findes behov, og derfor har vi også forståelse for den individuelles behov.

Drømmer I om et stort event i København med fest for flere hundrede eller tusinde mennesker, eller et intimt arrangement for en mindre virksomhed i Århus? Vi kan kommer jer til undsætning i både københavn og andre steder i landet.

Konferencer af større skala, fester af mindre skala eller julefrokost med det hele – vi har kompetencerne, evnerne og ideerne. Lad os varetage opgaven med at planlægge jeres næste event. Det vil I ikke fortryde.

FØLG MED I VORES SOCIALE UNIVERS

Er I i tvivl om, hvorvidt vi er det rette eventfirma, for jer, kan I med fordel gå på opdagelse på vores sociale medier, herunder Facebook og Instagram, hvor I kan finde billeder og videoer fra nogle af de mange begivenheder, vi har bragt til live.

Vi ved, at alle virksomheder er forskellige, og derfor gør vi også en dyd ud af at personalisere det så vidt muligt, så eventet netop afspejler jer og jeres virksomheds ånd. Derfor vil I også kunne finde adskillige eksempler på unikke og kreative løsninger til forskellige events på vores sociale medier.

Vores eventfirma kan derfor også sagtens vare tage jeres næste begivenhed og gøre den helt unik for jeres virksomhed. Dette gælder både for mindre og større begivenheder, for formelle arrangementer og konferencer, festlige jubilæer og sommerfester, og alt derimellem.

Find vores eventfirma på de sociale medier, hvis I skal finde inspiration, eller hvis I vil se, om vi er det rigtige valg for netop jeres event. 

eventbureau

Eventfirma København står klar med et smil

Står du og skal arrangere et event, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 22 23 11 37 eller mail info@brammers.dk. Vi står klar med inputs samt sparring, og sammen finder vi frem til den løsning, der er den helt rigtige for dit arrangement. 

Alle ideer, store som små, er velkomne hos os. Dette gælder både i forhold til arrangementets størrelse, men også i forhold til detaljerne. Vi kan tage en festlig tilgang til planlægningen, hvor der kan ligges ekstra fokus på alt det sjove, men det betyder bestemt ikke, at vi går på kompromis med det professionelle. Tag derfor også gerne fat i vores eventfirma København ved konferencer, projektmøder, lanceringer og lignende.

Vi dækker hele landet, så tøv ikke med at tage tage fat i os! Vi dækker både Sjælland og Jylland, samt Fyn og alle øerne, så selv hvis det en begivenhed i Smilets By, der mangler assistance, så tager vi gerne turen fra København, for at gøre netop jeres begivenhed til noget helt særligt.

Brammers - Eventfirma København

BRAMMERS APS

Trelleborggade 15, st. th.
2150 Nordhavn

+45 22 23 11 37
info@brammers.dk

FAQ

Hvad kan et eventfirma hjælpe med?

Et eventfirma, som Brammers, kan hjælpe med flere forskellige aspekter af arrangering af begivenheder og arrangementer af både mindre og større skala for virksomheder, såvel som for private. Brammers arbejder udelukkende med virksomheder, og derfor vil der ofte være tale om planlægning af salgsmøder, konference, firmafester og lignende events.

 

Hvorfor vælge et eventfirma?

Der kan være mange fordele i at vælge at bruge et eventfirma til planlægning af begivenheder, både fordi eventplanlæggerne har stor erfaring, fra tidligere events, med at afvikle arrangementer af forskellige størrelser og af varierende formalitet. Det betyder også, at de ved, hvad der skal til, for at eventet kan løbe gnidningsfrit og så videre.

 

Kan man bruge et eventfirma til små events?

Selvfølgelig kan man det. Hos Brammers er intet event for stort eller for småt. Vi har erfaringer med både store konferencer og salgsmøder, såvel som sommerfester og julefrokoster for adskillige virksomheder af forskellige størrelser. Så søger i en eventplanlægger, der kan lave et lille, intimt arrangement for jeres virksomhed, så kontakt Brammers.

 

Hvordan fungerer et forløb hos Brammers?

Hos Brammers kan vi hjælpe med både dele af og hele planen for jeres event. Dette gælder både, hvis I allerede har en masse gode ideer, som I søger hjælp til at få ført ud i livet, hvis i blot mangle det rette lokale eller lignende, men også hvis I har brug for hjælp til både idéudvikling, menu, eventafvikling og alt derimellem.