Teambuilding aktiviteter – Sjove både indendørs og udendørs

Vi elsker de arrangementer og events, der rækker ud over normalen. Vi har flere års erfaring med sjove teambuilding aktiviteter i København og resten af landet for store såvel som små events.

Øvelser, der binder jer sammen

Det vigtigste, først og fremmest, med teambuilding aktiviteter til et arrangement, er at lade folk kommunikere på tværs, forbedre samarbejdet og skabe smil, mens man danner mindeværdige oplevelser sammen på et hold.

Et sådan hold gælder både til et firmaarrangement i form af en sommerfest såvel som til et kick-off møde med virksomheden. Vi arrangerer gerne jeres næste event, hvis det skal inkludere sjove teambuilding aktiviteter, som både skal kunne laves udendørs og indendørs.

eventbureau

Kreative teambuilding aktiviteter i København

Vi kommer rundt i hele landet til jeres events, hvilket herunder også gælder København. Men savner du blot lidt inspiration, så står vi herunder klar med et par gode, sjove og kreative aktiviteter, som kan binde jer sammen på tværs af teamet.

Klods Major

Sammen skal I få stablet et spil klodsmajor, uden at lade det falde. I får alle hver især én eller flere opgaver, som kan være modstridende. Disse opgaver skal laves i stilhed, hvor der kun non-verbalt må kommunikeres. 

Disse opgaver kan lyde i alt fra, at du skal sikre, at hver anden klods, der bruges, skal være blå. At der ikke må ligge gule klodser stablet over hinanden, at du skal placere hver 10. klods i spillet eller noget helt andet. 

Dette er en af de sjove teambuilding aktiviteter indendørs, som også sagtens kan gøres udendørs.

Planlæg dit kommende event med teambuilding i god tid

Søger du hjælp eller assistance til at planlægge dit næste store event, konference i København eller noget helt andet, så står vi klar med vores krøllede og kreative hjerner. Vi finder sammen den løsning, der passer til jeres team.

Brammers - Eventbureau København

BRAMMERS APS

Trelleborggade 15, st. th.
2150 Nordhavn

+45 22 23 11 37
info@brammers.dk