Vælg en side

Kick off møde – Frem motivation og engagement på teamet

Hvad er et kick off møde, og hvilke aktiviteter bør man have fokus på til et sådan arrangement? Hos Brammers er vi eksperter i at få skabt de bedste kick off møder, som får gang i teamet på netop din arbejdsplads.

Få styr på den rigtige opstart med dit team

Denne type møde er ofte et overset initiativ og aktivitet for flere virksomheder. Men vi mener, at det er vigtigt for ikke bare arbejdsmiljøet, men også at det i særdeleshed er motivationsskabende for hele teamet.

Hos Brammers er vi krøllede hjerner, kreative hænder, innovative sjæle og strukturerede væsner, som forstår at sammensætte præcis det arrangement, stort som småt, der passer til jeres behov og ønsker.

Der findes flere forskellige typer af kick off møder, som afhænger af formålet og tidspunktet. Det kan både være et kick off møde, som ligger i forlængelse af en opstart efter sommerferien, hvor alle ansatte skal tilbage, og derfor kan have gavn af en god portion motivation.

I kan naturligvis også være et helt nyt team eller medarbejdergruppe, som har behov for at blive rystet sammen på et firmaarrangement, eller skabe et rum for opbyggelse af relationer, eller et sted hvor der defineres arbejdsgange og processer i fællesskab.

eventbureau Odense

Et kick off møde i mange facetter

Et arrangement som dette kan have mange farver og former, og det ved vi alt om. Vi elsker nemlig at tænke ud af boksen, også når det gælder møder og konferencer. Uanset hvad, så brænder vi for at skabe smil og glæde, og se jeres team gå energiske, motiverede og informerede fra mødet, og med mod på mere.

Vi laver flere forskellige typer af arrangementer og events, og vi kan derfor også skabe den perfekte blanding med eller overgang fra jeres kick off møde og til en potentiel firmafest, sommerfest, julefrokost eller andet socialt event.

Tænk ud af boksen sammen med os, så finder vi det helt rette take på jeres program og dagsorden. Vores cases strækker sig ligefra farverige sommerfester under åben himmel til store konferencer med stramme dagsordner og mange oplæg. Vi har samarbejdet med blandt andet:

Så uanset hvilken type kick off møde I er på jagt efter – så finder vi den bedste løsning. Ønsker I en specifik underholdning til jeres kick off møde, så ser vi også gerne ind i disse muligheder.

eventbureau Odense

Et eventbureau som 360 graders sparringspartner

Virker firmaarrangementer, eller anden form for planlægning af fagligt event, uoverskueligt, så frygt ej. Vi hjælper fra A-Z, og vi står derfor til rådighed lige fra idégenereringen og til sidste stol er pakket væk efter afholdelsen.

Om jeres virksomhed har base i Århus, København, Odense, Aalborg, Tønder eller Maribo, så kommer vi gerne til jer og sikrer os de bedste kick off møder skræddersyet til jeres behov. Ønsker I en specifik underholdning til kick off møde, kan vi også hjælpe med at finde det rette set-up.

Du kan bl.a. finde en masse inspiration i blandt vores cases, hvor du kan få et indblik i, hos hvem, hvor og hvordan vi skaber mindeværdige oplevelser.

Du er desuden velkommen til at kontakte os for spørgsmål, undren eller uddybdende tilbud på dit kick-off møde på:

Fra kick-off møde til sommerfest

Foruden at vi arrangerer kick-off møder, hjælper vi store som små virksomheder landet over med alle typer af arrangementer og events. Det er lige fra sommerfester i det fri med livemusik og overnatning og til julefrokoster med madboder i store lokaler og underholdning.

Står jeres virksomhed derfor ikke kun og mangler sparring på jeres kommende kick-off møde men den helt rette eventplanlægger til jeres sommerfest, julefrokost eller andet, så er I velkomne til at kontakte os for at høre mere.

Vi laver desuden også hybrid arrangementer, hvor vi kan lade jeres kick-off møde overgå løbende til et firmaarrangement. Med krøllede og kreative hjerner finder vi den rette løsning for jer. Lad jer inspirere af vores cases. Ingen idé er for stor til os.

Brammers - Eventbureau København

BRAMMERS APS

Trelleborggade 15, st. th.
2150 Nordhavn

+45 22 23 11 37
info@brammers.dk

FAQ

Hvad indebærer et kick-off møde?

Denne type møde indebærer ofte starten på et projekt, hvilket ligger i navnet “kick-off” – at igangsætte. Denne type møde ligger ofte i starten af et kvartal for store virksomheder, eller ved årsskifte.

Hvor kan vi afholde et kick-off møde?

Alt efter størrelsen på jeres medarbejder gruppe, og jeres behov, så er der mulighed for lokaler lige fra 20 til 1000 gæster. Vi skræddersyer den enkelte løsning, så den passer jeres individuelle behov. Vi finder den perfekte lokation og lokaler til jer i hele landet.

Hvad skal man forberede inden et kick-off møde?

Hos Brammers Event Management hjælper vi jer med at planlægge og eksekvere jeres kick-off møde, så I ikke behøver planlægge andet end dagens agenda og program. Vi står desuden gerne som sparringspartner på program og forløb.

Hvordan fremmer man motivation med et kick-off møde?

Det kan være en god idé at afholde kick-off møder på jeres arbejdsplads, da det generer ekstra motivation hos de ansatte. Det giver indblik i den overordnede mission, og hvilke målsætninger virksomheden har for det kommende kvartal eller år.