Vælg en side

Konference Nordsjælland – Planlæg dit event med Brammers

Har du brug for en hånd til at planlægge din konference Nordsjælland, har vi hos Brammers mange års erfaring med at afholde alle former for events. Tag derfor gerne fat i os, har du brug for sparring, hvad end det er konferencelokaler, idéer eller noget tredje, du søger. 

Vi hjælper til med alt

Hos os er der ingen grænse for, hvad du kan få sparring omhandlende, når det gælder din konference Nordsjælland. Er du i tvivl om, hvordan du skal starte, står vores stærke team klar med masser af spændende idéer. 

Vi planlægger gerne dit event fra A-Z, så du kan læne dig tilbage og overlade det praktiske til os. Vi har afholdt både større og mindre konferencer og elsker at være kreative og tænke ud af boksen, så dit event kan blive noget helt særligt. 

Er det mindre ting, du har brug for hjælp til, som eksempelvis at finde konferencelokaler, er dette heller ikke noget problem. Vi sætter ind, hvor det behøves, så du kan få mest muligt ud af din konference Nordsjælland.

Se eksempel her.

eventbureau

En helt særlig konference Nordsjælland

Hos Brammers brænder vi for at skabe arrangementer, der huskes, og hvor alle involverede går hjem med et smil på læben. 

Vores team skaber de perfekte rammer og sørger for en rød tråd gennem hele dagen. Vi arbejder systematisk og detaljeorienteret og går ikke på kompromis, hverken når det kommer til opsætning, konferencelokaler eller noget andet. 

Vores leverandører er også særligt udvalgt, så vi kan sikre løsninger af højeste kvalitet til vores kunder. 

Læs også firmafest, messer i Danmark 2024 eller teambuilding aktiviteter her.

Kontakt os

Lyder vores profil som noget for dig, er du velkommen til at udfylde vores formular, ringe eller skrive, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Lad os hjælpe med at skabe en konference, der er værd at huske.

Brammers - Eventbureau København

BRAMMERS APS

Trelleborggade 15, st. th.
2150 Nordhavn

+45 22 23 11 37
info@brammers.dk