Firmafest – Lad os skabe rammerne om jeres næste fest

Drømmer du om at kunne tilbyde din medarbejdere og kollegaer en fænomenal firmafest, som de sent vil glemme? Så lad Brammers tage tøjlerne og føre jer direkte til den gode oplevelse. Vi har nemlig kreative ildsjæle på temaet, som brænder for at skabe mindeværdige begivenheder.

Fra ideen til festen

Vi tilbyder både at kunne være jeres sparringspartner i planlægningen af jeres fest, men vi påtager os også gerne hele opgaven med at finde på ideer, finde lokaler og stille et arrangement på benene, så I ikke behøver at stå for noget selv.

Hvad end I vælger, vil I naturligvis altid være involverede i planlægningen og eksekveringen, så I kender til alle trin – hvad end det er baseret på jeres egen ide, et scenarie vi har stillet op, eller noget helt tredje.

Vores dygtige festarrangører står altid klar med gode råd, fantastiske ideer og hurtige hænder, så I kan få lige netop den firmafest, I drømmer om. Læs mere om andre firmaarrangementer, vi har afholdt her.

eventbureau

Hvad skal jeres firmafest indebære?

Har I allerede nogle ideer til, hvordan festen skal være? Måske har I nogle ideer til et tema, underholdning eller størrelsen. Vi hjælper gerne med at se på de ideer og ønsker, I har, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning til jeres firmafest.

Vi har før både arrangeret og afholdt firmafester med temaer, i mere eller mindre formelle omgivelser, og med både mindre og større selskaber. Nogle eksempler er sommerfesten, vi afholdt for Mærsk, men også Onlys sommerarrangement, som I kan læse mere om her

Skal vi stå for jeres firmafest? Kontakt os gerne i dag, for at høre mere om jeres muligheder, få et indtryk af, hvad vi kan gøre for jer, eller hvis I vil høre mere om os.

Firmafest med tryghed og kvalitet

Vi sørger altid for, at I kan have ro i maven, når I får arrangeret en firmafest hos Brammers. Når vi skaber mindeværdige begivenheder, er der nemlig altid fokus på:

  • Tryghed
  • Kvalitet
  • Sikkerhed

Vil I høre mere om vores politikker eller få et tilbud, så tag endelig fat I os. Vi ser frem til at høre fra jer.

Brammers - Eventbureau København

BRAMMERS APS

Trelleborggade 15, st. th.
2150 Nordhavn

+45 22 23 11 37
info@brammers.dk