Messer i Danmark 2024 – Deltag og bliv klogere på områder

Der findes et væld af muligheder for messer i Danmark 2024. Disse dækker over adskillige kategorier, som kan være spændende på hver deres måde, for forskellige målgrupper. Find den rette messe og bliv klogere på dit område.

Flere kategorier

Når det kommer til messer, findes der et væld af forskellige muligheder for adskillige målgrupper. Du har måske hørt om nogle af de klassiske, som bryllupsmesser eller andre typer af fagmesser, men der findes faktisk rigtig mange forskellige slags.

For blot at nævne nogle typer, så findes der både:

  • Cateringmesser
  • Boligmesser
  • Livstilsmesser
  • Elektronikmesser
  • Fødevaremesser

Hvilken type, der appellerer til dig, afhænger naturligvis af, hvad det er, du er på jagt efter. Er det i forbindelse med dit erhverv, kan nogle være mere interessante end andre, mens der kan være andre forhold til den private.

eventbureau

Kommende messer i Danmark 2024

Det er naturligvis svært at have et overblik over alle de mange messer i Danmark, som bliver afholdt i 2024. Dette er både fordi at en messe kan tage forskellige størrelser, være mere eller mindre adviserede, men også beregnet for forskellige målgrupper.

På nuværende tidspunkt kan du allerede finde et væld af forskellige typer af messer i Danmark 2024. Dette gælder både for private og erhverv. Find eksempelvis de følgende i kalenderen:

7. Januar 2024:Bryllupsmesse, Classic Car Hourse, Kongens Lyngby
27.-28. januar 2024:KREA-CPH, Forum, København
28. Februar 2024:Cateringmesse Nord, Gigantium i Aalborg
2. Marts 2024:Soundsociety 2024, Scandic Sluseholmen, København
17.-19. marts 2024:Foodexpo, MCH Messecenter Herning, Herning

Dette er blot et udpluk af de mange muligheder, der findes i kalenderen, lige nu.

Skal vi arrangere jeres messe i 2024?

Skal vi hjælpe jer med at arrangere jeres næste messe? Hos Brammers er vi både dygtige eventarrangører, men også kloge på mange områder, der gør os særligt kompetente til at arrangere alt fra messer til firmafester. Læs mere om os her på siden.

Se vores mange cases, hvis du vil have et indblik i, hvad der er muligt for jer og jeres messe, eller hvis du ønsker at finde inspiration til messer i Danmark 2024.

Brammers - Eventbureau København

BRAMMERS APS

Trelleborggade 15, st. th.
2150 Nordhavn

+45 22 23 11 37
info@brammers.dk