Jubilæum – Fejring af virksomheden med alle kollegaerne

Lad Brammers være jeres sparringspartner, når virksomheden skal fejres ved næste jubilæum. Det kan både være jubilæet for virksomhedens alder, men også lanceringen af et produkt eller en ikonisk genstand. Lad os hjælpe med at arrangere et brag af en fest.

Hvad skal fejres?

Der kan være mange grunde til at fejre. Måske har virksomheden fødselsdag, endda et jubilæum, som 25 års eller 50 års, eller måske er det bare tiden for en firmafest.

Uanset hvad, står Brammers klar til at hjælpe med alt fra idéudviklingen til eksekveringen, og så hjælper vi naturligvis også med oprydningen, når festen er slut.

Skal vi være din sparringspartner, så I får lige den fest, I bedst kunne tænke jer, eller skal vi tage tøjlerne og få stablet et fedt arrangement på benene med en alt-i-én-løsning? Kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder.

eventbureau

Fejring af et jubilæum

Et jubilæum er en helt særlig begivenhed, som helt sikkert skal fejres. Hvordan I vælger at fejre jubilæet, er naturligvis helt op til jer. Måske skal det være noget formelt med en stor frokost for alle virksomhedens ansatte, en stor fest med underholdning eller noget tredje.

Skal vi hjælpe med planlægningen, enten som sparringspartner eller som arrangør, så tøv ikke med at tage fat i os. Jo længere tid vi har til at planlægge i, desto bedre mulighed har vi for at imødekomme alle de ønsker, I måtte have til jeres jubilæum.

Søger I inspiration, kan I med fordel læse mere om vores mange cases. Vi har nemlig arrangeret begivenheder for både mindre og større virksomheder, som Mærsk og Implement Consulting Group.

En ansats eller virksomhedens jubilæum

Der kan være stor forskel på, hvordan man ser på jubilæet for en medarbejder og for virksomheden. Oftest vil virksomhedens jubilæum blive fejret i højere grad, end den enkelte medarbejder.

Dette betyder dog langt fra, at den enkelte ikke skal fejres. Ønsker I at holde en stor fest for én eller flere af jeres medarbejdere, kan vi hjælpe med at planlægge et godt arrangement, der opfylder jeres behov og ønsker. Lad os tage hånd om jeres firmaarrangement.

Brammers - Eventbureau København

BRAMMERS APS

Trelleborggade 15, st. th.
2150 Nordhavn

+45 22 23 11 37
info@brammers.dk