Underholdning til firmafest – Ideer og god inspiration

Drømmer I om god underholdning til firmafesten, eller leder I efter ideer og inspiration, så I 

kan finde den bedste løsning? Lad Brammers være jeres sparringspartner og arrangører. Vi har erfaring med forskellige typer af fester, samt gode kontakter hertil.

Ideer og eksekvering

Hos Brammers har vi stor erfaring med event management, og arrangering af fester, til både mindre og større virksomheder. Vi har kreative ildsjæle, som står klar med fantastiske ideer til både opsætning, temaer, lokationer og meget mere, samt effektive hænder, der gerne både hjælper med opsætning, nedtagning og servering.

Skal I have en samlet løsning, hvor både festen og underholdning til firmafest er med i pakken, så tøv endelig ikke med at tage fat I os. Vi hjælper gerne med at arrangere det hele, men agerer også som sparringspartner, hvis I allerede har ideer, I gerne vil trække på, eller blot behøver hjælp til dele af planlægningen.

eventbureau

God underholdning til firmafest

Er I i tvivl om, hvad der er god underholdning til en firmafest? Det hele afhænger naturligvis af, hvad det er for en gruppe mennesker, der er med at gøre, om det er en mere eller mindre formel fest, om det skal være fagligt eller spas, og så videre.

Populære og gode ideer til underholdning kan være, eksempelvis:

  • Stand-up
  • Et musikalsk indslag
  • Foredrag

Her er der selvfølgelig stor fordel på, hvordan forskellige grupper af mennesker vil modtage disse. Skal folk rystes sammen, kan latter være en god måde at gøre det på. Har I allerede hold mange fester sammen, kan et musikalsk indslag være en god måde at få festen sat i gang på. Hvad I ønsker af underholdning til firmafest, er helt op til jer.

Hvilken type firmafest skal I afholde?

Ofte hænger typen af underholdning sammen med typen af fest. Derfor kan det være værd at overveje, hvordan rammerne skal se ud, inden der vælges et indslag.

Har I eksempelvis et tema, dette kunne være “´’Under the Sea”, så kunne det være en sjov løsning at få AQUA ud og spille nogle sange, eller få en komiker til at lave jokes omkring en oplevelse med vand.

Ideerne er mange, og ligeså er mulighederne. Kontakt os for at høre mere, i dag.

Brammers - Eventbureau København

BRAMMERS APS

Trelleborggade 15, st. th.
2150 Nordhavn

+45 22 23 11 37
info@brammers.dk