Temafest – Ideer til fest med tema for voksne med Brammers

Skal I afholde en temafest, som jeres gæster sent vil glemme? Lad Brammers Event Management være jeres professionelle sparringspartner. Vi har kreative ildsjæle fyldt med gode ideer, som I med fordel kan trække på, hvis I vil have et brag af en fest.

Store som små fester

Hos Brammers Event Management har vi erfaring med event management, og herunder af et væld af forskellige typer af begivenheder. Herunder har vi arrangeret forskellige events for både små og større virksomheder, der har givet os en enorm erfaring med eventplanlægning.

Vi kan hertil også hjælpe med at stable store og små fester på benene, både med og uden tema. Vi er altid villige til at gå lidt længere, så I får den perfekte aften med den rette opsætning på den rette lokation, hvor I både kan nyde hinanden, maden og underholdningen.

Skal vi være jeres sparringspartner? Kontakt os i dag for at høre mere om jeres muligheder.

eventbureau

Hvilket tema skal jeres fest have?

Der findes et væld af muligheder, når det kommer til at vælge tema til jeres temafest. I kan nemlig vælge at gøre det mere formelt, hvor I vælger noget, det ligger sig op af black tie eller lignende, såsom en James Bond fest.

Omvendt kan I også vælge at være kreative og vilde, hvor gæsterne opfordres til at komme udklædt. Dette kunne eksempelvis være ét af følgende temaer:

  • Oktoberfest
  • Great Gatsby
  • Maskerade

Dette er naturligvis blot for at nævne et par stykker, idet der findes mange muligheder for temafest, alt efter hvor meget, man ønsker at temaet skal opfyldes af pynten og af gæsterne.

En temafest efter jeres ønsker

Vi sørger altid for at imødekomme jeres ønsker bedst muligt, så I får lige netop den temafest, I har drømt om. Derfor hjælper vi også gerne med at finde den helt rigtige pynt, lækker mad, der passer til temaet og meget mere.

Skal der også være underholdning til festen, kan vi desuden hjælpe med dette. Dette kunne være et band, en komiker eller en foredragsholder, der kommer og bidrager med et indslag efter festens tema. Se mere i vores cases, hvis du vil have ideer og inspiration til dit event.

Brammers - Eventbureau København

BRAMMERS APS

Trelleborggade 15, st. th.
2150 Nordhavn

+45 22 23 11 37
info@brammers.dk