Konference Odense – Planlægning uden og med overnatning

Skal du facilitere en konference Odense, kan professionel hjælp fra Brammers være en fordelagtig løsning, så du har nogen at sparre med. Vi har erfaring med alt fra at finde de rette faciliteter og stole til den mere kreative del, hvor konceptet kommer til live. Lad os hjælpe dig med det, du har brug for.

eventbureau team

Udvalgte cases

eventbureau
eventbureau
eventbureau
eventbureau
eventbureau

Få hjælp til konference i Odense

At planlægge en konference i Odense, uden eller med overnatning, kan være både stressende og uoverskueligt. Derfor tilbyder vi hos Brammers hjælp og sparring, så processen bliver nemmere og sjovere. 

Vi har mange års erfaring med at facilitere arrangementer, og er behjælpelige med alt fra at finde de perfekte faciliteter til småting som stole og andre praktiske opgaver. Er det selve idéudviklingen, du skal gå i gang med, har vores team stor erfaring med at udvikle koncepter, og kreativitet er et af vores særlige nøgleord. 

Vi hjælper med at planlægge præcis den konference i Odense, du drømmer om, og tager udgangspunkt i dine tanker og visioner.

eventbureau
eventbureau

En gennemført konference i Odense

Det er op til dig, hvor vi skal lægge vores tid og energi. Det betyder, at du sagtens selv kan stå for nogle områder, og lade os om andre. Eller du kan overlade hele arbejdet til os, hvor vi først lægger en plan for det endelige resultat sammen.

Er der tale om en konference med overnatning kræver dette særlige forhold og faciliteter, og er I mange mennesker, skal man ofte være ude i god tid. Tag derfor gerne fat i os tidligt i processen, så vi kan stable den konference i Odense på benene, som du drømmer om.  

Vi hjælper gerne til fra start til slut, alt efter, hvad du ønsker.

eventbureau
bedste eventbureau

Lær teamet at kende

Vi er et team med stor erfaring og ekspertise på området, og har arbejdet med utallige kunder og projekter af alle størrelser og typer. Er du nysgerrig på vores tidligere cases kan du se her for inspiration.

Sparring og vejledning til din konference

Hos Brammers brænder vi for at skabe glæde og sprede god energi, og vi går derfor altid til opgaverne med oprejst pande. Der er ikke noget, der for skørt eller stort til vores team, vi elsker nemlig at tænke ud af boksen. 

Ønsker du sparring og vejledning til din konference i Odense eller andre typer arrangementer, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring til os på +45 22 23 11 37 eller send en mail til info@brammers.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også læse mere om vores eventkoordinator her. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

eventbureau

ET EVENTBUREAU DER BRÆNDER FOR SIT FELT

Vores team er fyldt med kreative, entusiastiske og imødekommende folk, der alle brænder for deres felt. Hos os går vi ikke på kompromis med detaljerne, og vi er perfektionistiske, både når det kommer til at planlægge såvel som afvikle vores events.

sommerfest eventbureau
eventbureau konference
eventbureau firmafest
eventbureau julefrokost