Eventkoordinator – Planlægning af mindeværdige begivenheder

En eventkoordinator kan være gavnlig at gøre brug af, når der skal planlægges begivenheder som firmafester, konferencer eller salgsmøder. Hos Brammers står vi klar til at hjælpe dig med at skabe rammerne for en mindeværdig begivenhed.

eventbureau team

Udvalgte cases

eventbureau
eventbureau
eventbureau
eventbureau
eventbureau

Det kan være en stor mundfuld, hvis man selv vil planlægge et succesfuldt event, hvor der er styr på det hele. Dertil kan det også resultere i, at man selv glemmer at nyde selve begivenheden, da hovedet stadig kører rundt i planlægningen. 

Når det gælder store begivenheder er det vigtigt, at der er styr på selv de mindste detaljer, og en eventkoordinator kan hjælpe dig med at holde styr på alle detaljerne til din begivenhed.

eventbureau
eventbureau

Hjælp fra en erfaren eventkoordinator

Hos Brammers har vi en masse erfaring i bagagen, som har resulteret i mange uforglemmelige begivenheder. Vi hjælper altid vores kunder med at vække deres visioner til live, og opnå et succesfuldt arrangement. 

Vi hjælper også gerne med at afvikle selve eventet, hvis dette ønskes. Det vigtigste for os er, at eventet bliver præcist som ønsket.

eventbureau
bedste eventbureau

Firmafest med eventkoordinator

Måske har I før arrangeret en firmafest uden at bruge en eventkoordinator, og ved derfor, hvor meget arbejde, som der ligger i det. Det er blevet meget populært blandt virksomheder at få hjælp til arrangementer. 

Ved at bruge en eventkoordinator betyder det, at I kan læne jer tilbage og fokusere på at være tilstede til arrangementerne. Der er altid mange ting, som kan gå galt til store arrangementer, og her holder vi styr på det hele.

Et team af passionerede folk

Vores team består af passionerede folk, som brænder for deres område. Du vil derfor altid blive mødt af smilende og erfarne mennesker, som brænder for at planlægge arrangementer ud over det sædvanlige hver eneste gang.

Vores eventkoordinatorer kan både hjælpe til med selve planlægningen, men også være eksekutorer til afholdelsen. Det er helt op til jer, hvor meget hjælp I ønsker til arrangementet og planlægningen.

eventbureau

Kontakt en eventkoordinator

Vi står altid klar til at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os. Ingen opgaver er for store eller små til os og vores passionerede team. Ring til os på +45 22 23 11 37 eller send en mail til info@brammers.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vores kontor ligger i København, men vi hjælper over hele Danmark. Læs mere om firmaarrangementer her.

ET EVENTBUREAU DER BRÆNDER FOR SIT FELT

Vores team er fyldt med kreative, entusiastiske og imødekommende folk, der alle brænder for deres felt. Hos os går vi ikke på kompromis med detaljerne, og vi er perfektionistiske, både når det kommer til at planlægge såvel som afvikle vores events.

sommerfest eventbureau
eventbureau konference
eventbureau firmafest
eventbureau julefrokost